Om KMB2010 Ungdom

KMB2010 Ungdom

KMB2010 Ungdom

I KMB2010 udgør vores ungdomsspillere en central del af klubben, og det er vigtigt for klubben at opretholde en stor og stærk ungdomsafdeling. Vi værner om vores ungdomsspillere og lægger stor vægt på at have dygtige trænere, som både har fokus på talentudvikling og samtidig sørger for, at det er sjovt for alle at spille i klubben. For uanset, om man blot ønsker at motionere, lære noget nyt og hygge sig med vennerne til træning, eller om man satser på at blive en dygtig konkurrence spiller, er det essentielt, at man har det sjovt.

Udviklingen af vores ungdomsspillere baseres på en velorganiseret træningsplan med rød tråd på tværs af træningerne. Det indebærer også strukturerede træningsprogrammer for de enkelte hold. Vi sikrer løbende, at hver spiller kommer på det rette hold samt indføres i det bedste træningsforløb. Hermed får alle den bedste og sjoveste træning.

Vi lægger desuden stor vægt på et godt sammenhold i klubben. Derfor arrangerer vi en række sociale arrangementer såsom juleafslutning, overnatning i klubben, træningslejre, besøg af ”verdensstjerner” og interne mesterskabsturneringer.

Fundamentet i KMB2010 Ungdom bygger på vores dygtige trænerteam. Men vi er også stærkt afhængig af frivillige forældre, herunder i KMB2010’s Ungdomsudvalg, der hjælper til ved vores arrangementer og turneringer. Der er altid masser af opgaver, og vi håber derfor, at flere forældre vil give en hånd med til at gøre KMB2010 til et godt sted for børnene: enten ved hjælp til enkelte arrangementer eller ved at indgå i Ungdomsudvalget.

Velkommen til KMB2010 Ungdom.